Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Irány RIO! - Cirkuszfesztivál OFF


Várkert Bazár

2018. január 12. 19:00

Hat utcazenész egy véletlen folytán a nagyvárosi forgatagban egymásra talál, majd együtt indulnak el egy kalandos világkörüli utazásra. Járműként a muzsikájuk és hangszereik szolgálnak, üzemanyaguk pedig a játékosság, a fantázia és a jókedv – Egy világkörüli utazás hangszereken, dallamokon, szavak nélkül, a gesztusok és a pantomim nyelvén, fergeteges, sziporkázó humorral. Nem kímélik a nézők rekeszizmait.

Méhes Csaba hazánk kiváló komikusa, pantomimművésze, a vizuális humor mestere szuggesztív játékával és humorával 30 éve szavak nélkül bűvöli el a közönséget itthon és a világ több pontján. Számos elismerés és díj birtokosa.

A Brass in the Five rézfúvós kvintett tagjai (Simai László – trombita, Monoki Attila – trombita, Soós Péter – kürt, Koppányi Béla – harsona, Takács Tibor – tuba) Zeneakadémiát végzett, professzionális zenészek, hangszereik virtuóz mesterei, akik első koncertjüket II. Erzsébet angol királynő előtt játszották.. Nagy sikerű koncertjeiken mindig a zenei kifejezés új formáit keresik.

Közös útjuk 2008-ban a Brass Cirkusz című darabjuk létrehozásával kezdődött, mellyel még ebben az évben elnyerték a Budapest Fringe Fesztivál szakmai zsűrijének díját, és a gyermekzsűri különdíját. Egy évvel később született második, Irány Rió! című produkciójuk, mely a zsűri két külön díját nyerte el a 2009 Fringe+ Fesztiválon. Az előadást azóta is nagy sikerrel játsszák úgy Magyarországon, mint külföldön.

Ajánljuk mindazoknak, akik egy nívós zenei produkció mellett egy óra önfeledt nevetésre vágynak! Korhatár nélkül megtekinthető!

Írta és rendezte: Méhes Csaba és Takács Tibor

Előadják:

Méhes Csaba – pantomim, comedy

Simai László – trombita

Monoki Attila – trombita

Koppányi Béla – harsona

Soós Péter – kürt

Takács Tibor – Tuba

Díszlet, jelmez: a társulat